søndag 3. juni 2018

AKSJON SKIFER PÅ TAKET - Lørdag 2. juni 2018I løpet av to timer lørdag 2. juni blei det lagt papp på vestsida av taket. Deltakere i dugnaden denne dagen var: Leif Holsbø, Bjørn Bråthen, Just Ove Westad og Øystein Eik.

Nå blir det pause i taktekkinga ei ukes tid. Dugnadsvarsel blir sendt ut på Sekken.net en gang etter 10. juni. I mellomtida er det fullt mulig å melde interesse for å delta. Skiferlegginga begynner da nede ved rafta, så det skal en del høydeskrekk til for at det blir svimmelhet i første fase av arbeidet.

Før videre taktekking må forresten fem paller med skifer kostes og sorteres. Det skjer på bakkenivå, og arbeidet setter ikke krav til fagkunnskap.

Når arbeidet kommer i gang igjen, skal det lages litt mat (lunsj) til dugnadsgjengen. Dette er lite arbeidskrevende om det ikke blir en drastisk økning i antall arbeidere, og deltakerne har hittil vært enkle i kosten.

Ute og inne er det også mulighet for å gi et bidrag i form av vedlilkehold og stell ellers på Bygdetunet.

Snakk gjerne med Just Ove Westad direkte eller ved hjelp av (mobil-)telefon. Du kan også sende en e-post til: sekken.museum@gmail.com

FORTSATT GOD SOMMER!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar