onsdag 30. mai 2018

Fargerike og Romsdals Budstikke anbefaler farger på uteplassenSEKKEN MUSEUM – BYGDETUNET 30.05.2018: Sola skinner og varmer fortsatt, Aksjon skifer på taket går sin gang, terasse skal beises i ei eller anna farge og hus skal males (ikke nødvendigvis i den blåfargen som ble testa i fjor), under Herdebreimarsjen søndag 3. juni er husa åpne for besøk – og det blir nok mye aktivitet inne og ute på tunet utover sommeren.

TAKTEKKINGA fortsetter torsdag 31. mai og fredag 1. juni (og kanskje lørdag 2. juni). Små og store bidrag i form av dugnadsinnsats mottas med takk. Møt opp eller ta kontakt på andre måter. Her er det også jobber på bakkeplanet og inne i husa(vårvask m.m.), så det er ikke nødvendig å klatre på taket for å være med. Det blir garantert fint sommervær og godt sosialt samvær!

FARGERIKE kommer i dag med følgende råd avisa: – Gjør uteplassen ny med farger, og Nina Vibeke Grønseth sier: – Farger er terapi! Man blir glad når man har farger rundt seg.

ROMSDALS BUDSTIKKE og malerbutikken i Moldehallen blir forhåpentligvis også glade når vi bringer budskapet videre. Artikkelen (som også ligger på RBnett) gleder i alle fall de som malte rasteplassborda på Bygdetunet i fjor – i friske fager (med malingsrester fra en privat kjeller).

...

Denne bloggen ligger under Sekken.net og ble starta som en forum for mer intern informasjon om Sekken museumslag – Bygdetunet. Den har vært lite brukt, og blir nå friska opp mest som en logg for dugnadsinnsats og aktiviteten ellers på tunet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar