søndag 26. august 2012

KUNSTREISE midtfjords - MIDT I SEPTEMBER 2012

ORIENTERING TIL ALLE som kan tenke seg å delta på KUNSTREISE midtfjords publikum eller aktiv deltaker på en eller annen måte.

I samarbeid med andre lokale aktører inviterer BYGDETUNET til KUNSTREISE midtfjords midt i september, nærmere bestemt fredag 14. og lørdag 15. september 2012. Møteplassen er Sekken, nærmere bestemt Bygdetunet med nabolag.

Torsdag 13. september holder Molde kommunestyre møte på Sekken, og møtedeltakerne vil få en presentasjon av arrangementet. Fredag 14. september kl. 18.30 starter utstillingstoget (ei fellesvandring mellom utstillingslokala).  Lørdag er utstillingene åpne det meste av dagen. Etter enkelte programinnslag rundt om blir det samling til KULTURKAFE med program.

Utstillinger og program blir lagt opp for at alle skal kunne finne noe som interesserer og faller i smak. Det blir gjensyn med Kolbjørn Håseth som hadde utstilling på Ungdomshuset i 1995. Kari Selnes og Bjarne Nielsen kommer med keramikk og tekstilarbeider. Desiree Mendoza tar turen fra Oslo for å delta med sine spesielle bilder. Det blir gjensyn med bilder av Ellen Marie Sekkenes, og vi får se bilder som ikke var på utstillinga i sommer. Utstillingslista inneholder også fleire navn.

Dersom dette tiltaket blir godt mottatt, blir det trolig tilsvarende og større arrangement i åra som kommer. Det viktigste i år er ikke at arrangementet blir stort, men at det blir en god start.
Arrangementet krever organisering og arbeid, og styret i Bygdetunet inviterer alle til å melde seg som medspillere. Her er det store og små arbeidsoppgaver som passer for jenter og gutter, kvinner og menn i alle aldersgrupper. Eksempel på arbeidsoppgave: Vakt i de enkelte lokala som kan avløse og hjelpe utstillerne. Ta kontakt med styret muntlig, ved sms til 975 91 319 eller send en e-post til: sekken.museum@gmail.com  Kom gjerne med spørsmål først om du vil vite meir om opplegget. Velkommen som publikum og som aktiv deltaker i utvikling av KUNSTREISE midtfjords.

Også før denne helga midt i september er det behov for dugnad på Bygdetunet. Mye skjedde på uteområdet tidlig på sommeren, og nå er vi i gang med å sette huset i stand. Torsdag og fredag skal vi fortsette med inngangspartiet. Lørdag planlegger vi maledugnad m.m. Arbeidet blir tilpassa været. Dugnaden vil fortsette lørdager og en del på kveldstid fram mot 13. september. Blir du med på en innspurt slik at vi kan ta huset i bruk? Lørdag starter vi kl. 09.00. Du kan komme da eller når det passer deg. Ta gjerne kontakt på forhånd slik at arbeidet kan legges opp rasjonelt.

VELKOMMEN TIL SAMVÆR & SAMARBEID!
           

SEKKEN BYGDETUN v/ styret
Telefon/sms: 975 91 31
I styret for BYGDETUNET / MUSEUMSLAGET: Øystein Eik (leder), Just Ove Westad,(nestleder), Jon Ingar Eik, Helge Rønning og Birger Karlberg. Varamedlemmer: Laila Elnes Bielachowicz, Britt Edel Sekkenes Langvatn og Mette Heimdal Eik

(INFO utsendt i alle postkasser på Sekken 23.08.2012)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar