søndag 26. august 2012

KUNSTREISE midtfjords 2012: Utstillinger på rekke og rad

KUNSTREISE midtfjords 2012 åpner med et utstillingstog som rusler gjennom Bygdetunet og nabolaget på Sekken. Toget starter i GalleriE fredag 14. september kl. 18.30 og kommer i mål på Ungdomshuset. Toget korresponderer med det meste, for eksempel ferjeavgang fra Molde kl. 17.30 og ferjeavgang fra Sekken kl. 21.30. I toget er det plass til alle. Vi ønsker tilreisende gjester velkommen om bord i utstillingstoget like mye som deltids- og heiltidssekkinger. Alle reiser på samme klasse. På hver stasjon blir det en liten stopp med orientering om den enkelte utstillinga. Musikk og andre kulturinnslag kan også forekomme.  Lørdag blir det god tid til å besøke alle utstillingene i dagslys. Fra kl. 12.00 er det kafe med bacalao, kaffe og kake på Ungdomshuset, og kl. 14.30 er det gratis inngang på KULTURKAFE. Her får du et inntrykk av togruta og utstillingslokala. KLIKK på bilda for å forstørre.

I bakgrunnen skimter du GalleriE (utstillingslokale 1) som ligger i grensa til Bygdetunet.

Mariehuset (2) ligger bak gamleskolen (3), og så kommer Bygdcehuset (4).Videre østover kommer vi til Samsen (5), Ungdomshuset (6) og Uthuset (7) ved Ungdomshuset.


1: GalleriE ved åpning av minneutstilling med bilder av Ellen Marie Sekkenes 15. juni 2012. Varaordfører Frøydis Austigard åpna utstillinga.

Her starter utstillingstoget fredag 14. september 2012 kl. 18.30.2: Mariehuset er andre stasjon og ligger bak gamleskolen (3).

De nesteto  bilda viser interiør fra Mariehuset (2), og
Bygdehuset (4). Gamleskolen skal ommøbleres litt, og er ikke presentert med interiørbilde her.Ungdomshuset(6). I hovedsak er det gavlveggen mot vest som skal brukes til utstilling.

Ungdomshuset er både utstillingslokale og kafe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar