søndag 28. november 2010

Gamle bedehuset er i bruk som NYE BYGDEHUSET

Det 85 år gamle bedehuset på Vestad har begynt på ei ny epoke som et nytt bygdehus. Ideen dukka opp da planlegginga av konserten med Jorun Marie Kvernberg starta. Spørsmålet var om vi bare skulle lage en enkel konsert, eller lage ei trivelig ramme rundt konserten. I første omgang virke denne ideen vill, og ville ideer fører som kjent ofte til spennende resultat.

Tre store tekstilbilder som vi fikk låne av kunstneren Anne Brit Krag gjorde sitt til å skape den rette stemninga i lokalet. Tanken var å lage ei utstilling med fleire kunstverk. Kunstneren skulle være til stede og bidra til et arrangement med åpningstider på dagtid både fredag og lørdag. Forhold som arrangøren ikke rår med, gjorde at dette opplegget forliste. Det går trolig ikke lang tid før et tilsvarende oppglegg blir gjennomført.

På dagtid hadde Jorun Marie Kvernberg konsert for skolen på Sekken som ei gave fra Sekken bygdetun – også denne med god støtte gjennom Møremusikarordninga.

BILDA viser lokalet klargjort for krokveld 26. november 2010. Se på bildet fra konserten (på Sekken.net) for å få inntrykk av stemninga som kan skapes inni dette lokalet med lys og varme. Foto: Øystein Eik (KLIKK PÅ BILDA for å forstørre.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar