onsdag 7. juli 2010

DUGNAD: impulsfestivalen trenger frivillige

Et stort telt skal settes opp på bygdetunet i god tid før festivalen. Til denne jobben er det behov for en del frivillige og vi ønsker alle velkommen til dugnad fredag 9. juli kl. 18.00. Det er ikke nødvendig å si fra på forhånd, men gi oss gjerne ei melding om du kan delta.

Også under festivalen er det behov frivillige. Vil du gjøre en innsats for impulsfestivalen som trivselstiltak i bygda? Du kan delta på ulike måter ved gjennomføring av alle arrangement, og ikke minst trenger arrangøren deg fredag 16. juli. Da skal det rigges til for juniorfestival og festivalpub, og det er fint om en større stab kan dele på arbeidet i år. MELD DEG SOM FRIVILLIG ved å sende sms eller e-post – eller ta gjerne direkte kontakt med Øystein. E-post: bygdetunet@sekken.net Telefon / SMS: 975 91 319

FESTIVALARTIST HARALD MORSTØL & VENNER

Konserten i kirka torsdag 15. juli kl. 19.30 ligger an til å bli en stor opplevelse. Harald Morstøl har fått med seg solide musikalske venner i det han kaller impulsensemblet. Dette er reine gullrekka: Anne Hollingen, Heidi Morstøl, Einar Strande, Birger Karlberg,Jon Magnar Heggem og Harald Morstøl.

Harald & lokale venner stiller med åpen mikrofon og mobilscene på Juniorfestival fredag kl. 18.00 – ca. 19.00. Ta gjerne kontakt med arrangøren straks og meld deg på om du vil synge, spille, fortelle vitser eller komme med andre bidrag på dette arrangementet, som er spesielt for unge artister. Alle aldersgrupper er velkommen som publikum. Nå kan også du bli venn med Harald!

Utover kvelden fredag blir det musikk og miljø i og ved teltet på tunet. Det blir ikke reprise av noe som er arrangert tidligere, men vi kan sammen prøve å gjenskape noe av festivalstemninga på tidligere pubarrangement. Harald & venner stiller igjen på scena! Nå blir det andre venner. Peder Ytterli kommer, og Harald ønsker seg fl eire medmusikere /gjesteartister. Du kan bidra med et enkelt innslag på tre-fi re minutt, eller du kan få boltre deg en halvtime på egen hånd eller sammen med Harald etter avtale. Ta kontakt med arrangøren eller direkte med Haraldtelefon: 918 67 600

OGSÅ TILREISENDE FESTIVALDELTAKERE kan (naturligvis) gjøre en jobb under festivalen og bli en del av dugnadsmiljøet på Sekken!

VELKOMMEN SOM FRIVILLIG – VELKOMMEN SOM PUBLIKUM!

(Denne teksta er utsendt i posten som informasjon til alle på Sekken torsdag 8. juli 2010.)

INFOSKRIV som pdf

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar