mandag 5. juli 2010

impulsfestivalen: MØTEPLASSEN MIDTFJORDS MIDT I JULI

PLAKAT for impulsfestivalen 2010 (pdf)

Midt i juli er det igjen festivaltid på Sekken, og impulsfestivalen åpner med vandring i Kurt Schwitters fotspor. Tilreisende deltakere går om bord i MF Sekken kl. 16.00 onsdag 14. juli, og så er vi i gang! Glade vandrere fra lokalmiljøet kan slutte seg til på ferjekaia kl. 16.45, eller ved det gamle bedehuset på Vestad kl. 17.00. Turen går til Oppsalen der vi skal samle oss om «Utsikt fra Sekken». Turen går videre til GalleriE på Eikahaugen, der det blir åpning av ny utstilling med oljemaleri av Ingvar Ouzen. I timen mellom kl. 20 og 21 blir det suppe og seminar med tema «Kurt Schwitters og Sekken». Seminaret koster kr. 100,- og til denne siste delen av kvelden er det påmelding. KLESKODE for kvelden: Arrangøren anbefaler gode joggesko og vanlige turklær for deltakerne på vandringa, og det er ikke nødvendig å skifte til festantrekk før åpning av utstillinga.

Norsk Fjellfestival arrangerer familietur på sykkel Sekken rundt torsdag 15. juli. Bygdetunet og idrettslaget på Sekken er lokal arrangør. Tilreisende deltakere melder seg på til Norsk Fjellfestival: www.norsk-fjellfestival.no Avreise fra Molde kl. 12.30 og retur fra Sekken kl. 18.15.

Harald & venner byr på et variert og spennende musikalsk program i kirka torsdag 15. juli kl. 19.30. Det er vanskelig å beskrive musikeren og mennesket Harald Morstøl med få ord. Noen har prøvd å sammenfatte noe av det han driver med slik: «Musikalsk potet, anvendelig til det meste – arrangerer, komponerer, programmerer og spiller. Deler sine ferdigheter med alle musikalske miljøer – folkemusikk, kor, korps og kirkemusikk. En enestående musikalsk kapasitet som behersker de fleste stilarter!» Og i tillegg har han altså invitert med seg musikalske venner!

Publikum som over til fastlandet etter konserten, skal ha god tid til å komme seg til ferjekaia før ferja går kl. 21.30. Alle andre kan bevege seg i ro og mak til bygdetunet, der det blir tid og rom for sosialt samvær i teltpub. Dette blir en minipub og serveringa stenger forholdsvis tidlig denne kvelden.

Harald & lokale venner stiller med åpen mikrofon og mobilscene på Juniorfestival fredag kl. 18.00 – ca. 19.00. Ta gjerne kontakt med arrangøren straks og meld deg på om du vil synge, spille, fortelle vitser eller komme med andre bidrag på dette arrangementet, som er spesielt for unge artister. Alle aldersgrupper er velkomen som publikum. Nå kan også du bli venn med Harald!

Utover kvelden fredag blir det musikk og miljø i og ved teltet på tunet. Det blir ikke reprise av noe som vi har arrangert tidligere, men vi kan sammen prøve å gjenskape noe av festivalstemninga på tidligere pubarrangement. Harald & venner stiller igjen på scena! Nå blir det andre venner, og Harald Morstøl ønsker seg fleire medmusikere / gjesteartister. Du kan bidra med et enkelt innslag på tre-fire minutt, eller du kan få boltre deg en halvtime på egen hånd eller sammen med Harald etter avtale. Ta kontakt med arrangøren eller direkte med Harald på telefon: 918 67 600

GalleriE er åpent alle dager under festivalen. Lørdag er det åpent kl. 12 – 14. Søndag 18. juli er det gallerikafe fra kl. 14. Ta kontakt på telefon 975 91 319 for besøk andre tider. GalleriE ligger vegg i vegg med bygdetunet, og utstillinga der er en del av impulsfestivalen. Ingvar Outzen stiller med ca. et dusin nye maleri. Dette er femte sommeren med Outzen-utstilling på Sekken, og du vil garantert finne spennende bilder i galleriE på Eikahaugen.

HELIKOPTERTUR Pilot Ole Jakob Westad tilbyr også i sommer korte og lengre turer med helikopter over Sekken og Romsdalsfjorden. Han letter snart fra Sandefjord og blir stasjonert på Sekken en del av uke 28. Kanskje kommer han allerede fredag 9. juli. Innimellom skal han til Midsundfestivalen og andre arrangement i Romsdal og på Sunnmøre. Under impulsfestivalen er det stor sjanse for at du kan gå om bord i helikopteret ved bygdetunet. Informasjon og booking på telefon 997 46 736. Kortere turer koster kr. 400,- pr. sete. Lengre turer og spesielle oppdrag kan avtales.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar